Які корисні властивості м'яса краба: як впливає на організм Відзначається позитивна дія щодо серцево-судинної, імунної, нервової, кістково-м'язової системи. Регулярне включення до раціону сприяє уповільненню старіння, стимулює процеси травлення, покращує стан волосся, шкіри, судин, нігтів.

Користь крабового м'яса підтверджена дієтологами та медиками. Насамперед, цей продукт є безцінним джерелом білка, поліненасичених жирних кислот, цинку та вітаміну C. До складу крабового м'яса також входять йод, кальцій, калій, потужні антиоксиданти, мінерали та вітаміни.

Щодо питання, як часто можна їсти крабове м'ясо, дієтологи сходяться на думці, що, як і інші морепродукти, краба достатньо вживати 1 раз на тиждень або 2 рази на кілька тижнів, доповнюючи раціон свіжою рибою 2-3 рази на тиждень та сезонними овочами.