мигдальне борошно має бути максимально дрібною. Чим тонший її помел, тим рівніша поверхня macarons. Якщо ви не маєте навичок професійного кондитера, найкраще купити в магазині готове борошно з очищеного мигдалю.

У такому випадку, краще скористатися інший горіховий борошном (кокосової, арахісової), рисової або пшеничного безглютенової. Щоправда, враховуйте, що властивості рисової та інших видів горіхової борошна відрізняються від властивостей мигдальноїтому її може знадобитися трохи менше.

Колір борошна залежить від кольору мигдалю, який використовують на виробництві, на якість борошна це не впливає. У ОРЕХПРОДУКТ та VAL'DE однаковий помел мигдальний борошна – помел дрібнодисперсний, схожий на пудру. Дві ці борошна відмінно підійдуть для приготування макарон.

Який борошном замінити мигдальне борошно: 11 альтернативних інгредієнтів

  • Що таке мигдальне борошно
  • Найкращі замінники мигдального борошна
  • Пшенична борошно
  • Борошно з горіхів кеш'ю
  • Борошно з макадамії
  • Кокосова борошно
  • Борошно із соняшникового насіння
  • Вівсяна борошно