Борошно Манітоба дозволяє створити особливо еластичне, здатне до активного зростання повітряне тісто. Містить високу кількість білків – 14 г/100 г борошна.
Вміст білків у борошні та продуктах з борошна
№ | Кількість білка | Частка від добової норми на 100 г |
---|---|---|
1 | Глютен (клейковина пшенична) у сухому вигляді | 100,2% |
2 | Борошно соняшникова | 64,1% |
3 | Борошно кунжутна | 41,0% |
4 | Висівки вівсяні необроблені термічно | 23,1% |
ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО З ЦІЛЬНОГО ЗЕРНА – звичайна борошно грубого помелу має високий вміст білків (11-14% і більше), але вона не формує так багато глютену, як хлібна борошно з таким самим змістом білків.
12 г КБЖУ борошна. Борошно вищого гатунку MAKFA містить 12 г білка і для багатьох господинь цей фактор має велике позитивне значення, тому що домашній хліб виходить пишним та пружним.