Смак копи лювак екологічного виробництва з В'єтнаму абсолютно той самий, але натуральний – м'який, шоколадний, карамельно-вершковий з нотками ванілі.Aug 4, 2020

Paradoxurus hermaphroditus Процес виробництва зерен кава копі-лувак полягає в тому, що мусанги (Paradoxurus hermaphroditus, звірок сімейства віверрових) поїдають стиглі плоди кавового дерева (кавові вишні), переварюють навколишню кавові зерна м'якуш і випорожнюють зернятка кава, які потім збираються людьми, миються та сушаться на сонці.

Висока вартість цього каваТакож пояснюється тим, що циветти не розмножуються в неволі, тому збільшити обсяг виробництва можна тільки за рахунок диких тварин.

За чашку кави Лювак гурмани готові заплатити 50 $. Туристи долають тисячі кілометрів, щоб побачити “таїнство” створення екзотичного напою.