На смак марлін незвичайний, трохи нагадує тунця. М'ясо у нього червоне, але у процесі приготування змінює колір. Якщо перетримати рибу на вогні, вона стає суха, тому марліна зазвичай подають із соусом.

У м'ясі марліна багато білків, вітамінів, мінералів та ненасичених жирних кислот Омега-3. Ця риба корисна для серцево-судинної та нервової систем, завдяки великій кількості ферментів значно покращує травлення. Наявність у рибі фосфору робить її незамінною до роботи мозку.

Сире м'ясо риби має червонуватий колір, варене – рожевий. Пружне за консистенцією, приємне на смак (калоризатор). М'ясо тих видів риб марлін, у яких підвищений вміст жиру в м'ясі, має глянцевий блиск, ніби його покрили лаком.

Марлін холодного копчення 1,5-2кг – купити за ціною: 1495 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"