Серед усіх видів рослинної олії кокосове вважається найбільш підходящим для приготування попкорну. До його основних переваг відносяться високий вміст вітамінів та ненасичених жирних кислот, тривалий термін зберігання та відсутність гіркоти в готовому продукті.

Використання кокосового олії забезпечує зерну збереження високого рівня розкриття зерна. Крім розкриття зерна в попперах, кокосове олія є ідеальним компонентом для приготування карамелізованого та сирного попкорну.

Соняшникова олія використовувати для смаження попкорну Категорично заборонено. Воно окислюється, а послідовно горить і димиться за низьких температур. Для смаження попкорну використовують в ідеалі кокосове олія, яке може нагріватися до 260С, немає власного запаху і смаку, стабільно довго зберігатися, т.е.

Список найбільш підходящих альтернатив олії кокосу.

  • Оливкова олія Оливкова олія – Відмінний рослинний замінник кокосової олії. …
  • Вершкове олія
  • Мигдальне масло
  • Соняшникова олія
  • Конопляне олія
  • Олія фундука …
  • Олія виноградної кісточки.
  • Олія авокадо

Mar 6, 2022