Яловича печінка Абсолютний чемпіон з вмісту вітамінів та мікроелементів.Feb 23, 2022

Свиняча печінка має дуже багатий склад, тому вона не менш корисна решті. Дуже корисна така печінка для мозкової діяльності, для нирок, очей, зубів, шкіри. Свиняча печінка регулює склад крові і може привести її до норми. Але все-таки вона поступається яловичою печінкою за вмістом вітаміну.

Печінка птахи повинні мати коричневий колір, блискучу та гладку поверхню, бажано без кров'яних згустків. Якщо дотримуватися цих простих секретів, то страви з печінки вийдуть легкими, повітряними, з дивовижним ароматом та ніжним смаком. Перед готуванням обов'язково слід позбутися плівки.

Для нормалізації рівня гемоглобіну підійде будь-яка печінка – Свиняча, яловича, куряча. На 100 г припадає близько 6,8-7 мг заліза, крім цього, до складу входять йод та вітаміни групи B, які також сприяють підвищенню рівня гемоглобіну.