Пройдемося по порядку із зазначенням температур перегонки браги в самогон на апараті із сухопарником на кожній стадії: Розігрів браги на максимальному нагріванні до 60-63 ° C. Потім нагрівання різко зменшується і здійснюється плавний вихід на відбір голів (65-68 ° C).Apr 27, 2021

Нагрівання має відбуватися на 1-1,5 0 С на хвилину. Таким чином, поступово досягається 89-92 0 С. Це найоптимальніший діапазон температургнати самогон. Краплі одержаного етилового спирту повинні капати із швидкістю 110-140 шт.

Чим більше спирту у початковому продукті, тим температура початку кипіння наближається до 78 градусів. Щоб отримати якісний самогон, за допомогою самогонного апарату, під час перегонки, необхідно витримувати температуру від 78 до 93 градусів. Саме в цьому діапазоні повинна переганятися брага.

Термометр у цей момент повинен показувати 90-93 ° C.