Температура при гарячому копченні курки протягом першої години має бути близько 80 градусів, потім її потрібно знизити до 40 градусів.7 Dec 2020
Крім цього продукт проходить термічну обробку (при температурі близько 100 градусів ° C). У результаті продукт виходить копчено-вареним. Час приготування курятини у коптильні гарячого копчення становить від 1 до 2 годин (залежно від розміру тушок).
Копіння курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати та дегустувати можна тільки після повного остигання.
Скільки коптити Тривалість домашнього гарячого копчення – від 40 хвилин до трьох годин. Час залежить від розміру тушки і коптильні: чим більша і старша курка, тим жорсткіше м'ясо, і піде більше часу.