Томатна паста «Махєєв» – Незамінне доповнення для приготування перших, других страв та соусів. Не містить крохмалю. склад: томатна паста, вода, консервант бензат натрію. Томатна паста «Махєєв» – незамінний додаток для приготування перших, других страв та соусів.

Гарна томатна паста пружна, щільна та трохи зерниста. Така консистенція досягається рахунок вмісту сухих речовин — інгредієнтів, які залишаються після уваривания. За ГОСТом томатної пасти має бути не менше 25% сухих речовин, а в пасті «Скриня астраханських помідорів» їхня частка становить 25–28%.

У добрій пасті повинно бути два інгредієнти: томати, сіль. Допустимо трохи води. Якщо побачите в складі цукор, отже, є і крохмаль. Цукор збільшує соковиділення, щоб зберегти густу консистенцію – додають крохмаль.

використовують добірні стиглі томати. А ось відповідь на наше запитання: що краще протерті томати або томатна паста? Звичайно, протерті томати. % натуральний продукт, без солі та крохмалю!