Однак існує тушковане м'ясо вищого ґатунку, тушковане м'ясо першого ґатунку і, нарешті, просто тушонка….Топ найкращих м'ясних консервів вищого гатунку склали продукти п'яти торгових марок:

  • «Мікоян» та «Чесний продукт» – 4,6625 бала.
  • «Гродфуд» та «Совок» – 4,5625 бала.
  • "Барс" – 4,4 бали.

Feb 18, 2020

У якісній та смачній тушонці, Частка жирів і білків 16 г на 100 г продукту, якщо ж жиру більше, а білка менше, значить, виробник використовував дуже жирне м'ясо і користі від такого продукту буде мало. Купуйте тушонкувиготовлену у відомих тваринницьких регіонах вашої країни.

Отже, топ-3 найм'яснішою тушкованою яловичини склали товари: «Гродфуд»: 70,4% м'яса та жиру (19,2% білка, всього 3,3% жиру). "Чесний продукт": 68,1% м'яса та жиру (14,6% білка, 7,9% жиру). «СмакВіл»: 67,4% м'яса та жиру (18,2% білка, 9,4% жиру*).