Саме соус головним чином визначає смак готової страви: м'ясо равликів саме по собі має нейтральним смаком, що трохи нагадує гриби. У нашому інтернет-магазині можна придбати готові равлики в соусі, заморожені і довгі готування, що не вимагають. Глибока заморозка зберігає всі смакові властивості равликів. May 6, 2019

Равлики бюло трохи солоні, з йодистим присмаком, як і більшість морепродуктів.

Як є равлики?

  • Равлики подаються в мушлі на невеликій сковорідці з поглибленнями, що допомагає утримувати їх на місці. …
  • Равлики подаються дуже гарячими, тому черепашку потрібно тримати спеціальними щипцями.
  • Вміст слід витягувати за допомогою тонкої вилочки.

Часто кажуть, що їхнє м'ясо має смак риби або курки, з присмаком землістості, що нагадує грибний. Але більшою мірою смак задається олією чи соусом, у якому готується молюск. І якщо це равлики по-бургундському, то їх смак визначатиме масло чи соус, у якому вони готуються.