Саме соус головним чином визначає смак готової страви: м'ясо равликів саме по собі має нейтральним смаком, що трохи нагадує гриби. У нашому інтернет-магазині можна придбати готові равлики в соусі, заморожені і довгі готування, що не вимагають. Глибока заморозка зберігає всі смакові властивості равликів. May 6, 2019
Равлики бюло трохи солоні, з йодистим присмаком, як і більшість морепродуктів.
Як є равлики?
- Равлики подаються в мушлі на невеликій сковорідці з поглибленнями, що допомагає утримувати їх на місці. …
- Равлики подаються дуже гарячими, тому черепашку потрібно тримати спеціальними щипцями.
- Вміст слід витягувати за допомогою тонкої вилочки.
Часто кажуть, що їхнє м'ясо має смак риби або курки, з присмаком землістості, що нагадує грибний. Але більшою мірою смак задається олією чи соусом, у якому готується молюск. І якщо це равлики по-бургундському, то їх смак визначатиме масло чи соус, у якому вони готуються.