Морський скат або деякі особливості приготування риби в борошняному паніровці. М'ясо щільне та ніжне одночасно, смак беззастережно приємний.17 Apr 2005

М'ясо схилів вважається делікатесом. Особливо цінуються печінка та крила ската. Печінка крім того, що багата на вітамін А, має цілющі властивості, а за смаком, на думку гурманів, перевершує тріскову (калоризатор). Ще з печінки одержують сировину для виготовлення лікарських препаратів, технічного жиру.

М'ясо скату вважається делікатесом, але особливо цінуються його крила. У них немає кісток, лише хрящі. З крил риби спочатку знімають шкіру. Для цього надрізають її там, де крило має потовщення, потім плоскогубцями підхоплюють шкіру і знімають.

Крила ската філе, 1 кг 600.00 грн.