Лляна олія — найнижче калорійне, воно однаково корисне жінкам і чоловікам. Його рекомендують вживати при раку молочної залози та простати, воно корисне для шкіри та волосся. Масло приймають як ліки, ним заправляють салати та використовують зовнішньо. Льняна олія – ​​найнижче калорійне.6 May 2020

Олії, які найкраще вживати, дотримуючись правильного харчування.

  • Кокосове олія Що робить його добрим: …
  • Оливкова олія Що робить його добрим: відмінне джерело мононенасичених жирів та антиоксидантів. …
  • Кукурудзяне олія
  • Олія авокадо …
  • Лляне олія
  • Арахісове олія
  • Олія виноградних кісточок

Кращими оліями для смаження є оливкова, кокосова та олія каноли (включаючи рафіновані версії цих олій), а також паливне вершкове олія гхі. Найгіршим вибором для приготування їжі є соняшникова, соєва та кукурудзяні олії, що містять у своєму складі надмірну кількість омега-6.

Необхідно вранці натщесерце випивати столову ложку оливкової нерафінованої олії холодного віджиму (або будь-якого іншого олії холодного віджиму, рекомендую олія виноградної кісточки!