«Тісто для пельменів має бути однорідним та витриманим. Ми робимо його так: 800 грам борошна, 1 яйце, 15 грам сметани, щіпка солі та 300 мл води. Всі інгредієнти треба довго та ретельно перемішувати, щоб тісто стало рівним, без вкраплень борошна, та не рідким. У результаті повинна вийти пружна кулька».
Пельмовий апарат Jgl-120-5B – 174655 руб. Пельмовий апарат Jgl-135-5B – 182 260 руб. Пельмовий апарат Jgl-135-6A – 194 025 руб. Пельмовий апарат Jgl-200TR – 734 500 руб.
Готову продукцію можна, можливо продавати через торгові точки або здавати в громадське харчування ліпити пельмені передбачається в умовах звичайної кухні, то бізнес також потрібно зареєструвати, але дозвільної документації від СЕС немає необхідності. Готову продукцію можна, можливо продавати по знайомих чи через сайти