Хінкалі, звичайно, найчастіше їдять із чачею або горілкою, але якщо вам потрібно вино, то подавайте інтенсивне біле. Скажімо, ідеальним буде витримане в кверві Ркацителі чи рідкісне Кісі.

Хванчкара добре підійде до типових страв грузинської кухні. Але краще застосовувати це напівсолодке для десертів. Кіндзмараулі так само як і Хванчкара є природним напівсолодким червоним вином. Чим відрізняється Хванчкара від Кіндзмараулітак це давність традиції.

Під час застілля п'ють в основному біле вино, Воно – з сорту ркацителі. Червоним краще не зловживати. Справа не в страху зійти з дистанції. Якщо перебрати, може піднятися тиск та захворіти голова.

Зазвичай до гарячих страв з рубаного м'яса та печінки належить червоне сухе вино. Біле сухе або напівсухе підійде до копченості.