Таким чином, вино міцністю 12-13% можна щодня випивати по 150 мілілітрів. Здоровій людині від 25 до 45 років цю дозу можна пити щодня. Mar 15, 2022

Червоне вино. На відміну від конкурентів, сировиною для червоного вина служить не тільки м'якоть та сік винограду, а й шкірка. Саме тому червоні вина є рекордсменами за вмістом антиоксидантів, вітамінів та інших біологічно активних речовин.

Червоне вино У червоному вині міститься більше антиоксидантів, ніж білому. Антиоксиданти – відомі помічники у боротьбі з раковими пухлинами, вони знижують ризик утворення тромбів.

За словами фахівця Сенді Юнан Бріхо з The Dish on Nutrition, біле вино справді може входити до здорового раціону. Проте експерти з Американської кардіологічної асоціації радять випивати жінкам не більше одного келиха. день, чоловікам – не більше двох.