Не можна заважати винні спирти (вино, шампанське, коньяк) із зерновими (пиво, віскі, джин, горілка). Також не можна змішувати білі та червоні вина.

Не рекомендується! Категоричних заборон для змішування алкогольних напоїв та приготування на їх основі коктейлів не існує, адже про смаки не сперечаються.

Алкоголь швидше потрапляє в кров, печінка не встигає переробляти такі кількості етанолу, він спрямовується в мозок і, в результаті ланцюжка біохімічних процесів, погіршує повідомлення між нейронами в областях мозку, відповідальних за формування пам'яті, прийняття рішень та імпульсивну поведінку.

Дієтологи розповіли, які продукти не можна змішувати між собою, оскільки вони становлять серйозну небезпеку як для організму, але й постаті загалом.

  • Різні алкогольні ряди.
  • М'ясо з картоплею.
  • Фрукти наприкінці …
  • Гриби та горілка.
  • М'ясо в яєчному клярі.
  • Закуски з помідорами та сиром.
  • Салати з картоплею та яйцем

19-Dec-2019