Французькі сири
- Камамбер
- Морбіє
- Рокфор
- Шевр
- Емманталь
- Нафшатель
- Бреби баск
- Сен-Нектер
Найсмачніші сири в світі
- Брі – старовинна французька сир. …
- Камбоцола (Cambozola) – німецький коров'ячий сир з цвіллю
- Дор блю – німецький блакитний сир
- Горгондзола (Gorgonzola) – один з найвідоміших італійських сирів
- Камамбер – м'який сирвиготовлений з коров'ячого молока
Види сирів
- Тверді та напівтверді. До них відносять пармезан, маасдам, пекорино, романо, гауду, чеддер.
- М'які. Це маскарпоне, рікотта, моцарелла, кремчиз, сулугуні, звели-квелі, четук, фета та бринза.
- Плавлені. У порційних баночках, а також солодкі та «ковбасні».
- Копчені. Зазвичай коптять сулугуні, чечил, адигейський.
Jul 28, 2020