«Афіша Daily» розуміється, які види пасти існують і для приготування яких страв краще використовувати.

  • «Волосся ангела», або капеліні Angel hair.
  • Букатіні Bucatini.
  • Кампанелла Campanelle.
  • Каннеллоні Cannelloni.
  • Казаречче Casarecce.
  • Каватаппі Cavatappi.
  • Кавателлі Cavatelli.
  • Черепашки Conchiglie.

У світі існує від 400 до 600 видів пасти Але навіть за найскромнішими підрахунками їхня кількість становить від 400 до 600. Всі макаронні вироби можна розділити на шість груп: довгі, короткі, фігурні, для супів, для запікання та з начинкою.

спагетті А ось і найпопулярніша паста – Спагетті. В основному, вся ця паста не повинна варитися довше восьми хвилин, тільки в цьому випадку вона вважатиметься приготованою по-справжньому. А найкраще до спагетті підходять томатні соуси.