«Афіша Daily» розуміється, які види пасти існують і для приготування яких страв краще використовувати.
- «Волосся ангела», або капеліні Angel hair.
- Букатіні Bucatini.
- Кампанелла Campanelle.
- Каннеллоні Cannelloni.
- Казаречче Casarecce.
- Каватаппі Cavatappi.
- Кавателлі Cavatelli.
- Черепашки Conchiglie.
У світі існує від 400 до 600 видів пасти Але навіть за найскромнішими підрахунками їхня кількість становить від 400 до 600. Всі макаронні вироби можна розділити на шість груп: довгі, короткі, фігурні, для супів, для запікання та з начинкою.
спагетті А ось і найпопулярніша паста – Спагетті. В основному, вся ця паста не повинна варитися довше восьми хвилин, тільки в цьому випадку вона вважатиметься приготованою по-справжньому. А найкраще до спагетті підходять томатні соуси.