Ви можете сміливо використовувати такі замінники цукру у випічці, вареннях, компотах. А от аспартам та цикламат нагрівати не рекомендується.Jul 16, 2019

Які цукрозамінники можна нагрівати Термостабільні цукрозамінники можна, можливо використовувати під час готування: додавати у випічку, десерти, підсолоджувати чай, каву чи готові страви. Термостабільними вважаються стевія, ксиліт, сахарин, сорбіт, неотам, сукралоза, цикломат.

Стабільний при заморожуванні та нагріванніТому придатний для приготування будь-яких кулінарних страв, у тому числі і випічки.

Сукралоза (Е955) Вважалося, що вона натуральний замінник цукру, але виявилося інакше: цей цукрозамінник складається з хлорованих похідних цукру. Так, саме з того хлору — однієї з найтоксичніших речовин.