У період поширення вірусних інфекцій та ризику захворіти на них перевагу варто віддати продуктам, що містять вітаміни А, С, цинк і кальцій: цитрусові, яблука, смородина, ківі, солодкий перець, квашена капуста, кріп, петрушка, зелена цибуля, буряк, нежир кисломолочні продукти (сир, сметана, молоко, …
Виявляється, вживання лимонів та інших цитрусових. фруктів під час застуди та грипу небажано. Так, у них велика кількість вітаміну С, але в цих фруктах також багато кислот, а віруси та бактерії непогано почуваються в кислому середовищі. Ось чому при застуді рекомендують пити мінеральну лужну воду. Солодощі.
Курячий бульйон іноді здатний творити чудеса, але швидше відновитися при ГРВІ допомагають і інші мешканці холодильника.Топ-7 продуктів, корисних при застуді, має такий вигляд.
- Пити більше води – мабуть, найголовніша порада хворим. …
- Йогурт …
- Продукти, багаті білком.
- Куркума.
- Курячий бульйон …
- Часник …
- Капуста
16-Feb-2022