👍 Розріджують кров: сьомга, інжир, часник, лимони, апельсини, оливки, каштани, буряк, гранати, імбир. 👎 Згущують кров: алкоголь, цукор, гречка, глід, жирне м'ясо, консерви, копченості, газовані напої, банани, картопля.
Яблука Яблука є найбільш доступним фруктом для розрідження крові та профілактики утворення тромбів Це криниця пектину, рослинних волокон і токоферолу, повідомляє П'ятий канал.
Якщо у вас проблеми з кров'ю, включайте продукти з вмістом білків, амінокислот і жирів. Основним джерелом першого має стати риба, насамперед морська, а також яйця та молочні продукти.
10 продуктів, що розріджують кров та перешкоджають утворенню тромбів
- Риба
- Ананас
- Ромашковий чай
- Касія чи кориця
- Часник
- Червоне вино
- Морська капуста
- Вода