Білок (протеїн) міститься у всіх горіхах. Кожен вид має різні показники кількості білка. Безперечний лідер арахіс, Що на 26% складається з протеїну.Apr 24, 2019

До продуктів із високим вмістом білка відносяться горіхи: мигдаль (21 грам білка в 100 г мигдалю), кешью (18 г), фундук (15 г), фісташки (20 г), волоський горіх (15 г).

Білок можна годувати жолудями, грецькими горіхами, кедровими горіхами, фундуком у шкаралупі (шкаралупа потрібна, щоб білка не з'їла зайвого, крім того, шкаралупа допомагає їм зберігати здорові зуби).

Рослинний білок100 г) Спортивний протеїн: до 75 г. Соєві продукти: 30–50 г (тофу, соєве м'ясо, соєве молоко). Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).