Гречка Це рекордсмен за кількістю білка серед гарнірів.
Найбільші білкові крупи
Назва продукту | Зміст білка на 100 г сухий крупи | Приблизний рівень засвоєння білка |
---|---|---|
Гречана крупа | 10 – 12 г | 50 – 60% |
Вівсяна крупа | 10 – 12 г | 50 – 60% |
Перлова крупа | 10 – 12 г | 50 – 60% |
Манна крупа | 10 – 11 г | 50 – 60% |
•Jan 7, 2021
Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (в середньому на 100 г)
- Червона ікра – 36 г;
- Соя – 36 г;
- Сир "Пармезан" – 36 г;
- Куряча грудка – 31 г;
- Гарбузове насіння – 30 г;
- Тунець – 29,15 г;
- Пісна яловичина – 29 г;
- Свинина (вирізка) – 26 г;