Оптимальний набір: маленька каструля на 1-1,5 літра, середня – на 3 літри і більша – на 5. Невелика ємність зручна для приготування каш, кип'ятіння молока, відварювання продуктів. Трилітрові каструлі використовуються для гарнірів, а посуд великої ємності для рідкої їжі, супів.

ТОП-30 фірм-виробників каструль з нержавіючої сталі

  • TEFAL. 13182. Рейтинг бренду i. …
  • АМЕТ 9294. Рейтинг бренду i. …
  • GIPFEL. 6514. Рейтинг бренду i. …
  • КАТУНЬ 5787. Рейтинг бренду i. …
  • МАРУСЯ 3999. Рейтинг бренду i. …
  • КАТЮША 3712. Рейтинг бренду i. …
  • DANIKS. 3239. Рейтинг бренду i. …
  • RONDELL. 2482. Рейтинг бренду i.

Підійде посуд з нержавіючої сталі, скла, тефлону або кераміки, емальованої сталі. Для індукційних панелей важливо, щоб дно мало магнітні властивості – вибирайте металевий посуд. Для газових плит небажано використовувати скляні каструлі. А ось все інше – без обмежень.