Оптимальний набір: маленька каструля на 1-1,5 літра, середня – на 3 літри і більша – на 5. Невелика ємність зручна для приготування каш, кип'ятіння молока, відварювання продуктів. Трилітрові каструлі використовуються для гарнірів, а посуд великої ємності для рідкої їжі, супів.
ТОП-30 фірм-виробників каструль з нержавіючої сталі
- TEFAL. 13182. Рейтинг бренду i. …
- АМЕТ 9294. Рейтинг бренду i. …
- GIPFEL. 6514. Рейтинг бренду i. …
- КАТУНЬ 5787. Рейтинг бренду i. …
- МАРУСЯ 3999. Рейтинг бренду i. …
- КАТЮША 3712. Рейтинг бренду i. …
- DANIKS. 3239. Рейтинг бренду i. …
- RONDELL. 2482. Рейтинг бренду i.
Підійде посуд з нержавіючої сталі, скла, тефлону або кераміки, емальованої сталі. Для індукційних панелей важливо, щоб дно мало магнітні властивості – вибирайте металевий посуд. Для газових плит небажано використовувати скляні каструлі. А ось все інше – без обмежень.