Харчова цінність та хімічний склад "Яловичина, вирізка".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Вітамін В1, тіамін0.12 мг8%
Вітамін В2, рибофлавін0.23 мг12.8%
Вітамін В4, холін70 мг14%
Вітамін В5, пантотенова0.6 мг12%

Користь яловичини для організму обумовлена ​​наявністю вітамінів Е, В1, В2, В5, В9, РР. Крім того, в ній міститься біотин, що благотворно впливає на шкіру, нігті та волосся, а також натуральний антидепресант холін, що нормалізує обмін речовин.

Яловичина займає лідируючу позицію за вмістом білків (20%) та останні місця – за кількістю жирів. Також у її складі є вітаміни Е та Н, всі вітаміни групи В, амінокислоти, фермент бета-аланін, олеїнова кислота, пурини, мікро- та макроелементи (особливо багато заліза).