Наповнюючи домашній бар, намагайтеся купувати два види міцних напоїв із однієї категорії: один для коктейлів, інший для самостійної подачі.

  • Текіла. Зазвичай золоту (Gold) текілу додають у коктейлі, а чистому вигляді вживають срібну (Blanco). …
  • Ром. …
  • Коньяк. …
  • Лікери та аперитиви.

22 червня 2020

Звичайно ж, бар повинен оснащуватись посудом для напоїв: склянками для міцних напоїв, соків, мінеральної води; фужерами для червоного та білого вина; келихами для шампанського та коньячними «сніферами», чарками для міцних напоїв, коньяку та лікерів; келихами для приготування коктейлів, пивними келихами та гуртками.

Слабоалкогольні напої

  • виноградне вино;
  • вермути;
  • лікери;
  • мартіні;
  • пиво;
  • пунш;
  • коктейлі;
  • фізи;