Наповнюючи домашній бар, намагайтеся купувати два види міцних напоїв із однієї категорії: один для коктейлів, інший для самостійної подачі.
- Текіла. Зазвичай золоту (Gold) текілу додають у коктейлі, а чистому вигляді вживають срібну (Blanco). …
- Ром. …
- Коньяк. …
- Лікери та аперитиви.
22 червня 2020
Звичайно ж, бар повинен оснащуватись посудом для напоїв: склянками для міцних напоїв, соків, мінеральної води; фужерами для червоного та білого вина; келихами для шампанського та коньячними «сніферами», чарками для міцних напоїв, коньяку та лікерів; келихами для приготування коктейлів, пивними келихами та гуртками.
Слабоалкогольні напої
- виноградне вино;
- вермути;
- лікери;
- мартіні;
- пиво;
- пунш;
- коктейлі;
- фізи;