Кондитерські вироби з кремом зберігаються в холодильних камерах при температурі не вище +6°С. Торти та тістечка без обробки кремом, вафельні торти та тістечка з жировими, праліновими, фруктовими, обробними напівфабрикатами повинні зберігатися при температурі не вище +18°С та відносній вологості повітря 70-75%.Jun 25, 2019

Пастила, мармелад, кекси, рулети повинні зберігатися при вологості трохи більше 75%, печиво, вафлі, пряники – трохи більше 70-75% вологості. Торти, що швидко псуються, і тістечка з начинками і прошарками повинні зберігатися при температурі плюс 2 – 4 градусів Цельсія, тобто у холодильнику.

Торти та тістечка з кремом слід зберігати при температурі від +2 до +6 °C, а термін зберігання залежить від того, з яких інгредієнтів вони виготовлені. За більш високої температури їх термін зберігання значно скоротиться.

При кімнатній температурі крему на вершковому маслі простоять до 6 годин; у холодильнику – зможуть зберігатися близько 5 діб. Величезним плюсом є те, що олійний крем можна заморожувати. У морозильній камері він триває до 2 місяців.