7 способів зробити смак макарон ще краще

  1. Болгарський перець та оливкова олія. Олію розігріти на сковорідці, додати туди шматочки солодкого болгарського перцю та зелень петрушки. …
  2. Грецькі горіхи. …
  3. Заморожений шпинат. …
  4. Мідії, креветки, восьминіжки…
  5. Консервований зелений горошок. …
  6. Каперси. …
  7. Тунець у банку.

Чим заправити макарони? (Рецепти соусів)

  1. Грибна з томатом 200г грибів (шампіньйонів або лісових, що не потребують попередньої обробки), 1 цибулина (60-70 г), 3 ст. …
  2. Грибна з часником.
  3. М'ясна з томатом.
  4. М'ясна складніше.
  5. Соєва з грибами.
  6. Лукова з копченою рибою.
  7. Овочева з оливками.
  8. Сирна з цибулею

Радимо класти сіль у воду до самих макарон. Правильна пропорція солі: 10 г на 1 літр води. Чим товщі обрані макаронитим довше вони варяться. Середній час приготування пасти – від 7 до 15 хвилин у воді, що вже закипіла.