Приправи, які мають бути на кожній кухні

  • Білий перець Тонкий аромат, глибокий смак.
  • Морська сіль крупного та дрібного помелу Щоб солити їжу і для засолювання.
  • Кумін (зіра) Для м'яса, риби, рису, овочів, бобів, каррі та соусів з чилі.
  • Бадьян …
  • Кайєнський мелений перець.
  • Солодка мелена паприка.
  • Кориця в паличках.
  • Орегано

15 найнеобхідніших спецій та приправ

  • Коріандр Коріандр виконує подвійну функцію: як спеція і як пряні трави. …
  • Імбир Свіжий або сушений імбир має безліч відмінних властивостей поряд із його солодким, але пряним смаком. …
  • Лавровий лист …
  • Куркума.
  • Аніс …
  • Мускатний горіх …
  • Гвоздика …
  • Чорний перець

Енциклопедія: самі популярні спеції світу

  • Бадьян (зірковий аніс) …
  • Ваніль …
  • Стручки ванілі плосколистої (Vanilla planifolia) із сімейства орхідей можуть досягати 25 см завдовжки. …
  • Запашний (ямайський) перець.
  • Висушені ягоди піменти лікарської (Pimenta officinalis) з сімейства миртових мають складний смак і аромат.