Запечені роли відрізняються технологією приготування, до столу вони також повинні подаватися гарячими. У процесі приготування не використовується олія, що робить їх дієтичним продуктом, ніж темпура. Після того як рол був скручений, його відправляють у духову шафу або мікрохвильову піч на 5-7 хвилин.

Багато хто задається питанням про те: «Як називаються гарячі роли?» і яка назва цього делікатесу? Вони також називаються «Темпура – роли». Це через те, що їх вмочують та обсмажують у спеціальному клярі власного приготування.

Після приготування гарячі роли розрізають на порційні шматки і одразу подають до столу. Гарніри, що використовуються. Щоб розкрити всі смакові якості страви, рекомендується вживати її з васабі, маринованим імбиром та білим соусом, а не соєвим, який добре підходить до холодної суші.