Якщо риба дрібна, цілісна, має приємний золотистий колір і укладена рівними рядами – Перед вами якісний продукт. Зверніть увагу: у різних виробників шпроти можуть відрізнятися за кольором: одні темніші, інші світліші. Oct 18, 2012

Рейтинг шпрот у маслі

  1. «Головпродукт» — 62 бали Зразок виявився повністю безпечним за всіма перевіреними показниками. …
  2. KAIJA (Латвія) — 59 балів Ці шпроти теж цілком влаштували експертів за критеріями безпеки та якості. …
  3. "Барс" – 55 балів.
  4. Gold Fish – 55 балів.
  5. "5 морів" – 52 бали

Dec 16, 2019

В який банку повинні бути шпроти Якщо шпроти видно, можна оцінити їх укладання: рибки повинні лежати рівними рядами, черевцями або спинками вгору. Їхня поверхня не повинна бути пошкодженою. Якщо риба поламана — отже, було порушено технологічний процес.

Лише поодинокі заводи в Латвії зберегли традиції приготування справжніх шпротів. І ми розповімо як вони їх роблять.