Якщо риба дрібна, цілісна, має приємний золотистий колір і укладена рівними рядами – Перед вами якісний продукт. Зверніть увагу: у різних виробників шпроти можуть відрізнятися за кольором: одні темніші, інші світліші. Oct 18, 2012
Рейтинг шпрот у маслі
- «Головпродукт» — 62 бали Зразок виявився повністю безпечним за всіма перевіреними показниками. …
- KAIJA (Латвія) — 59 балів Ці шпроти теж цілком влаштували експертів за критеріями безпеки та якості. …
- "Барс" – 55 балів.
- Gold Fish – 55 балів.
- "5 морів" – 52 бали
Dec 16, 2019
В який банку повинні бути шпроти Якщо шпроти видно, можна оцінити їх укладання: рибки повинні лежати рівними рядами, черевцями або спинками вгору. Їхня поверхня не повинна бути пошкодженою. Якщо риба поламана — отже, було порушено технологічний процес.
Лише поодинокі заводи в Латвії зберегли традиції приготування справжніх шпротів. І ми розповімо як вони їх роблять.