Натуральна гірчиця повинен мати приємний світло-жовтий або жовто-коричневий колір. Сірий колір приправи вказує на те, що вона виготовлена ​​з гірчичного порошку, а не із зерен чи насіння. А консистенція якісна гірчиці повинна бути однорідною, без грудочок та розшарування.

Про них ми й розповімо.

  • Діжонська гірчиця
  • Російська гірчиця
  • Баварська гірчиця
  • Англійська гірчиця
  • Американська гірчиця
  • Креольська гірчиця
  • Фруктова гірчиця

15-May-2017

Жовта гірчиця. Відрізняється підвищеною посухостійкістю, ніжною зеленню, проте поступається білої у холодостійкості. Насіння жовтою різновиди дрібніші, тому витрата при висіві буде нижчою.