Натуральна гірчиця повинен мати приємний світло-жовтий або жовто-коричневий колір. Сірий колір приправи вказує на те, що вона виготовлена з гірчичного порошку, а не із зерен чи насіння. А консистенція якісна гірчиці повинна бути однорідною, без грудочок та розшарування.
Про них ми й розповімо.
- Діжонська гірчиця
- Російська гірчиця
- Баварська гірчиця
- Англійська гірчиця
- Американська гірчиця
- Креольська гірчиця
- Фруктова гірчиця
15-May-2017
Жовта гірчиця. Відрізняється підвищеною посухостійкістю, ніжною зеленню, проте поступається білої у холодостійкості. Насіння жовтою різновиди дрібніші, тому витрата при висіві буде нижчою.