Спеції (червоний перець, чорний перець, мускатний горіх, імбир)Mar 14, 2009

Іноді в рамен додається нарутомаки (вид камабоко) або саме камабоко, норі та яйця (варені або смажені). Більшість видів локшини для рамена виробляється з чотирьох основних компонентів: пшеничного борошна, солі, води та кансуй (яп. 鹹水).

Виймаємо курятину, остуджуємо, м'ясо відокремлюємо від кісток і ріжемо, повертаємо в бульйон. Додаємо локшину, обсмажену цибулю і моркву (дрібно порізані), солимо за смаком, заправляємо спеції: перець, базилік, кріп, петрушку.

Рамен (라멘,拉麺,柳麺 ра:мен) – це японський суп з локшиною зі смаком умами, приготований з пшеничного локшини та різних пікантних добавок. У відмінність від рамена, його зазвичай готують свіжим, і при приготуванні таких фірмових бульйонів, як тонкоцу, при приготуванні дуже уважно ставляться до інгредієнтів та технології.