Оригінальна суміш прянощів для приготування пельменів. Склад: коріандр, куркума, лавровий лист, цибуля, морква, паприка червона, пастернак, перець запашний, перець чорний, петрушка, кріп, часник, шамбала. Застосування: Суміш прянощів для пельменів, а також для будь-яких м'ясних фаршів, голубців, котлет, биточків.Apr 4, 2022

В обов'язковому порядку додається сіль. На 1 літр води засипається 1 чайна ложка кухонної солі під час кипіння. Також смак і аромат продукту дозволять поліпшити лаврові листи (1-2 листки на 1 літр), чорний перець (3-4 горошини на 1 літр), цибулю (нарізану та подрібнену).

Пельмені можна подавати у бульйоні, можна подавати без нього. Універсальними добавками при варінні стає перець-горошок, кріп, у деяких випадках використовується лавровий лист. Після того, як вода буде зціджена, можна додати вершкове масло, тертий часник, сметану, зелень і навіть трохи соєвого соусу.

На 1 л води знадобиться приблизно одна чайна ложка. Смак та аромат пельменів покращать 1–2 сушених лаврових листя та кілька горошин чорного перцю. Також у воду можна додати невелику нарізану або цілу цибулину та улюблені спеції.