Є спеції, які покращують смак кролика. Це цибуля, лавровий лист, чорний перець, сіль. Інші додаються до смаку. До м'яса кролика також підійдуть: кріп, петрушка, базилік, чебрець, коріандр, лимон, часник, селера, кориця, гвоздика та ягоди ялівцю.

Поєднання До будь-якого способу приготовленого кролику відмінно підійде зелений міксалат з в'яленими помідорами, оливками та каперсами. З гарячих гарнірів – зелена квасоля з вершковим маслом, спаржа (зелена або біла), овочі на грилі або пару. Ну і, зрозуміло, картопля – запечена, варена або у вигляді вершкового пюре.

Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте. Від того, скільки проведе у рідині тушка, залежить і результат.

Задню частина (жирнішу) краще смажити або запікати, а передню частина зазвичай гасять і відварюють. Добре, якщо м'ясо має тонкі прошарки жиру, які надають кролику м'якість та соковитість.