Для консервації овочів найкраще підійдуть такі прянощі: чорний перець, лавровий лист, гвоздика, петрушка, кріп, часник, гірчиця, коріандр, базилік, м'ята, розмарин, чебрець, естрагон.

Відповідь проста: естрагон, майоран, базилік, мускатний горіх та петрушка. · Кабачки та баклажани радимо готувати з орегано, петрушкою, базиліком, перцем або часником. Тоді ці апетитні овочі вийдуть особливо смачними! · Які прянощі краще підходять до броколі?

Свіжі трави, такі як базилік, розмарин і чебрець, можна замінити на сушені, наприклад, приправу «італійські трави».

Щоб урізноманітнять смак корейської моркви можна додати каррі, куркуму, гірчицю, кайенський перець, пряні трави, хмелі-сунелі. Всі ці приправи до корейської моркви потрібно додавати на свій смак, регулюючи кількість кожної з них.