Основні типи фондю Можна виділити три види фондю, кожен з яких готують у різних горщиках: сирне фондю; м'ясне фондю; шоколадне фондю.
Фондю | |
---|---|
Швейцарська | |
Країна походження | Швейцарія |
Компоненти | |
Основні | Швейцарські сири, часник, мускатний горіх, кірш |
Ознаки якісної фондюшниці Гарний зовнішній вигляд. Відповідність пальника тому виду фондю, який ви вважаєте за краще готувати. Дуже добре, якщо є терморегулятор. Наявність антипригарного покриття (важливо для сирного фондю).
Для любителів більш пікантного смаку рекомендуємо спробувати поєднання сирного фондю з в'яленим м'ясом – прошутто, салямі та чоризо. Любителі делікатесів оцінять поєднання сиру та морських продуктів. Відварені креветки, омари, мідії, м'ясо краба або лобстера припадуть до смаку тим, хто шукає нові поєднання улюбленої страви.