Основні типи фондю Можна виділити три види фондю, кожен з яких готують у різних горщиках: сирне фондю; м'ясне фондю; шоколадне фондю.

Фондю
Швейцарська
Країна походженняШвейцарія
Компоненти
ОсновніШвейцарські сири, часник, мускатний горіх, кірш

Ознаки якісної фондюшниці Гарний зовнішній вигляд. Відповідність пальника тому виду фондю, який ви вважаєте за краще готувати. Дуже добре, якщо є терморегулятор. Наявність антипригарного покриття (важливо для сирного фондю).

Для любителів більш пікантного смаку рекомендуємо спробувати поєднання сирного фондю з в'яленим м'ясом – прошутто, салямі та чоризо. Любителі делікатесів оцінять поєднання сиру та морських продуктів. Відварені креветки, омари, мідії, м'ясо краба або лобстера припадуть до смаку тим, хто шукає нові поєднання улюбленої страви.