РІЗНОВИДНОСТІ І СОРТУ РІСА

  • Акватика У ботанічному сенсі це навіть не Мал, А його близький північноамериканський родич, що дає довгі блискучі темно-коричневі зерна з найбагатшим мінеральним набором. …
  • Басматі …
  • Білий Мал
  • Довгозерний Мал
  • Жасмин …
  • Коричневий Мал
  • Круглозерний Мал
  • Пропарений Мал

Бурий рис Мал – мабуть, самий корисний вигляд рисутому що зберігається його оболонка, а отже, і всі цінні речовини. Такий Мал складніший у приготуванні, варити його потрібно на півгодини довше, зате це дійсно корисний для організму сорт рису, який рекомендують усі дієтологи.

8 самих смачних сортів рису

  • Арборіо Підходить для: різотто, каш, паельї, супів.
  • Басматі Підходить для: плову, гарніру.
  • Клейкий Мал Підходить для: десертів, запіканок, пудингів.
  • Коричневий Мал Підходить для: будь-яких страв, де використовується білий Мал
  • Жасмин Підходить для: гарнірів, десертів.
  • Японська Мал
  • червоний Мал Камарг …
  • Дикий Мал