Склад лляного борошна. -Поліненасичені жирні кислоти (Омега-3, Омега-6) – вважаються відмінними антиоксидантами, знижують рівень «поганого» холестерину, регулюють жировий обмін. -Вітаміни – В1, В2, В6, фолієва кислота.Feb 21, 2020

Льняне борошно протипоказана при індивідуальній непереносимості, алергії, жовчнокам'яній та сечокам'яній хворобі, дивертикуліті, дратівливій стадії діареї.

Харчова цінність та хімічний склад "Льняне борошно".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Вітамін В1, тіамін1.644 мг109.6%
Вітамін В2, рибофлавін0.161 мг8.9%
Вітамін В4, холін78.7 мг15.7%
Вітамін В5, пантотенова0.985 мг19.7%

Борошно з насіння льону містить клітковину, яка покращує перистальтику кишечника і знижує ризик появи геморою. Додавання харчових волокон до раціону харчування знижує ризик розвитку хвороб серця та онкологічних захворювань травної системи. Клітковина має властивість збільшуватися у масі.