Насправді теплий яєчний білок збивається куди краще за холодний. Справа в тому, що холодні білки мають досить щільну структуру. Білки в такому стані погано насичуються повітрям і в результаті виходять менш пишними.

Тому для досягнення оптимального результату потрібно використовувати білки. кімнатної температури. Їхня консистенція м'яка. При збиванні легко насичується киснем, отже, стає більш пишною. І ще один плюс – теплі збиті білки чітко тримають форму та не розпливаються при випіканні.

відтінок білка може стати сірим. Звертайте увагу на розміри ємності, адже білок дуже збільшиться в обсягах у процесі. Важливо: Ємність для збивання білків повинна бути ідеально чистий і сухий, як віночок або насадка міксера. Це дуже важливо, адже будь-які сліди жиру та бруду можуть перешкодити білку. збитися.

Щоб збити яйця у густу пінунам знадобляться самі яйця, міксер, невеликий високий ківш. Яйця розбити і викласти в ківш. На низьких оборотах починайте збивати яйця. Вже після 30 секунд утворюється невелика піна.