Молочний улун – один із тих сортів чаю, про який легко можна сказати «чай з характером». Про його походження в російськомовному інтернеті ходять дивовижні легенди: деякі продавці розповідають, що кущі з майбутнім улуном нібито поливають молоком (в одній із версій, ананасовим соком!).Sep 6, 2020

У Китаї молочний улун називають «Най Сян», що перекладається як «чай із молочним ароматом».

З молоком можна пити всі види чаю. Найпоширеніші – це чорний та терпкий зелений. Китайські види та «дарджилінг» краще пити у чистому вигляді, проте з молоком все одно легко можна, можливо вловити їх аромат та смак.

Молочний улун (оолонг) – найзнаменитіший світлий улун, особливий вид напівферментованого китайського чаю. Вершковий смак, а також надзвичайно корисний склад – все це робить чай дуже затребуваним та популярним.