Який кефір давати дітям? Кефір для дітей віком до 3 років – тільки з позначкою «для харчування дітей раннього віку», виготовлений на молочному заводі. Вибирайте виробника, якого вважаєте сумлінним. Промислові умови виробництва означають, що в кефірі виявляться тільки корисні мікроби.
- Агуша …
- Амка …
- Кріпання …
- Мамаля …
- Наша Маша …
- Ніжний вік.
- Обійма
Крім того, обов'язкова вимога до кефіру для малюків – знижена, не більше 100 градусів за шкалою Тернера, кислотність, тому що це найкраще підходить для дитячої травної системи (у виробництві продуктів для дорослих подібних обмежень немає).
Для виготовлення дитячого кефіру використовується молочно-кисле бродіння, а ось дорослий готують на суміші молочно-кислого та спиртового продукту. У дитячому кефірі набагато нижчий рівень кислотності, тому що занадто кисла продукція погано засвоюватиметься дитячим організмом.