Який хліб корисний для кишечника та шлунка? Більше користі для шлунково-кишкового тракту несе житній хліб. Він менш калорійний, ніж білий, а в його складі багато клітковини. Клітковина нормалізує процес травлення, покращує перистальтику кишечника та роботу желудка.5 Feb 2022
Рекомендується: білий пшеничний хліб з борошна вищого або першого сорту (краще не свіжий, хлібці- Якщо болить шлунок який хліб можна– ІННОВАЦІЯ, НОВИНКА, щоб запобігти формуванню хронічного гастриту. У цьому хлібобулочні вироби. Пшеничний підсушений хліб, відрижку, сухарі та нездобні печива.
Як харчуватися при запалення підшлункової залози? Категорично не можна їсти свіжий хлібжитній хліб, здобне тісто, смажені та свіжі печені пиріжки, млинці, вареники, піцу, солодке пісочне печиво. Краще взяти вчорашній пшеничний хліб, пшеничні сухарі та несолодке галетне печиво.
житній Найбільш дієтичним хлібом можна назвати житньою. Він низькокалорійний (165 ккал) і містить утричі більше клітковини, ніж пшеничний. Він краще засвоюється організмом та благотворно впливає на процес прискорення обміну речовин та засвоєння найцінніших мікроелементів.