Необхідно вибирати майонез із мінімальною кількістю ЕКрім того, варто уникати особливо небезпечних добавок, таких як Е951. Найбільш корисний соус, приготований на основі оливкової олії, він містить цінні для організму лінолеву та ліноленову кислоти та безліч вітамінів.

  • Майонез Слобода Провансаль.
  • Майонез Слобода Оливковий 67%.
  • Майонез Слобода "Пісний" Кріс3097. …
  • Майонез Слобода на перепелиних яйцях Уфимочка.
  • Майонез Слобода Біолайт 35% Данюхіна МаМаша …
  • Майонез Слобода сімейний Кржемелік.
  • Майонез Слобода провансаль із олією авокадо Larisa_E. …
  • Майонез Слобода Сметанний 67% Малятко-мишка

Якісний майонез повинен бути однорідним – без крупинок та рідини на поверхні, не рідким, не надто густим, мати приблизно таку саму консистенцію, як у сметани. – Щоб надати майонезу необхідну густоту та довготривалу стійкість, в рецептури вводять стабілізатори та загусники.

Про них ми розповімо в цій статті.

  • Сметана – універсальний соус та заправка для салатів.
  • Соуси та заправки на сметані.
  • Турецький йогурт – новинка для тих, хто дотримується здорового способу життя.
  • Соуси на основі йогурту.
  • Рецепт соусу на сметані або йогурті з оливковою олією.
  • Грецький соус дзадзики