Для кондитерів підійде інструмент з максимальною в'язкістю рідини 60 DIN. Якщо цей параметр буде вищим – це добре, але такі прилади коштують дорожче. Другий параметр, важливий – розмір струменя, який регулюється розміром сопла. Якщо сопло буде маленьким, крапелька шоколаду просто не пройде.

Ручний / Кондитерський аерограф / кондитерський фарбопульт / харчовий розпилювач / харчовий фарбопульт / харчовий аерограф / розпилювач / кулевизатор / кулінарний фарбопульт / кулінарний аерограф / кулінарний розпилювач / фарбувальний пістолет / фарбувальний апарат / фарборозпилювач – 1 штука та 4 резервуари по 40 мл.

При виборі фарбопульта кондитерів повинні цікавити дві основні характеристики: максимальна в'язкість рідини, що пропускається, і діаметр сопла. Маса для велюру схожа на фарбу тим, що вона має в'язку консистенцію. Основу велюру складає шоколад, який твердне при охолодженні і стає рідким при нагріванні.

В наявності > 100 шт. 4 090 грн.