Хлібці армійські з пшеничного борошна 1 сорту Сало шпик солоний консервований Фруктово-ягідний концентрат Cир плавлений стерилізований

Відрізняються вони, як правило, переліком консервованих страв. Добовий раціон харчування входить 4 консерви. Зразковий склад сухпайка з різними варіантами консервів: консерви м'ясні: тушонка (яловича, куряча або свиняча), паштет, шпик, фарш, фрикадельки, тефтелі, гуляш, рибні консерви

Типи сухих пайків

  • ІРП-У – посилений
  • РВ – раціон виживання (Норма №16)
  • аварійний (норми №19, №20, №15)
  • РПГ – гірський (норма №10)
  • ІРП ФСБ
  • ІРП ФСБ Гірський
  • ГРН-10 – груповий
  • проміжний або одноразовий (норма №22)