Хлібці армійські з пшеничного борошна 1 сорту Сало шпик солоний консервований Фруктово-ягідний концентрат Cир плавлений стерилізований
Відрізняються вони, як правило, переліком консервованих страв. Добовий раціон харчування входить 4 консерви. Зразковий склад сухпайка з різними варіантами консервів: консерви м'ясні: тушонка (яловича, куряча або свиняча), паштет, шпик, фарш, фрикадельки, тефтелі, гуляш, рибні консерви
Типи сухих пайків
- ІРП-У – посилений
- РВ – раціон виживання (Норма №16)
- аварійний (норми №19, №20, №15)
- РПГ – гірський (норма №10)
- ІРП ФСБ
- ІРП ФСБ Гірський
- ГРН-10 – груповий
- проміжний або одноразовий (норма №22)