Об'єм Об'єм тандира і пропорційний обсягу завантажуваних продуктів. Більше об'єму — більше шматка м'яса в ньому зможе правильно приготуватися. Наприклад, любителям баранячої ноги краще відразу починати від об'єму в 5 кг — тандир «Олександр» і більше.
Який тандир краще: найважливіше Вироби від 50 до 100 кг потрібно встановлювати на рівній, міцній основі. Оптимальна товщина стінок тандира – 5 см, діаметр горловини – від 30 см, висота корпусу – 80-100 см. Вибирайте модель з відкидною кришкою – її не доведеться тримати в руках при завантаженні продуктів у піч.
Висота тандира – 100 см. Діаметр – 55 см.Тандири
Діаметр: | 62 см |
---|---|
Висота: | 100 см |
Вага: | 120 кг |
Товщина стін: | 6 см |
Виробник: | Росія |
Параметри тандирів
- Товщина тандира Чим більше тандир тим більше має бути товщина його стінок і тим довше він тримає тепло. …
- Висота тандира Чим вище тандир, Тим більше за обсягом. …
- Діаметр горловини Широка та зручна горловина, дозволяє розмістити велику кількість м'яса та овочів усередині тандира. …
- Засувка …
- Зовнішній вигляд
Sep 6, 2019