Ваш стандартний набір обладнання повинен включати:
- пекти
- тістоміс
- тестораскатка або піца-прес
- холодильник
- морозильна камера
- стіл виробничий (а краще спеціальний холодильний стіл для збору піци)
- кофемашина/слаш-машина/термопот (опціонально для приготування напоїв)
Feb 12, 2019
Яка ще знадобиться посуд для кав'ярні Якщо виділити основне, то це всього 3 пункти: столові прилади – чайні та кавові ложки, десертні вилки, столові ножі; судини для молока, солодких соусів, джемів – молочники, соусники, креманки; блюдця, десертні тарілки, посуд для подачі тістечок, тортів тощо.
Місце визначає вибір професійної посуду Кафе, бари та кав'ярні закуповують посуд з порцеляни, кераміки або скла Opal, при цьому якість посудузазвичай є показником рівня закладу. Ресторани преміум-класу використовують високоякісна порцеляна та скло, здатні підкреслити статус.